Verbouw

Verbouw

Heeft u een huis of bedrijfspand dat u geheel of gedeeltelijk wilt verbouwen? Of is het huis of bedrijfspand waar u al jaren woont of werkt aan een verbouwing toe?

Alles onder 1 dak

Van het verwijderen van dragende muren incl. het maken van constructieberekeningen, tot en met het vervangen van installaties. U kunt voor al uw verbouwingswensen bij ons terecht.

Vele mogelijkheden

Tijdens de werkzaaamheden kan het zijn dat u in de woning wenst te blijven. Wij verzorgen dan een aanpak die hierop aanluit. Zoals bijvoorbeeld het verdiepingsgewijs uitvoeren van de werkzaamheden of plaatsen van voorzieningen zoals een stofschot.

Door ons maatwerk en brede scala aan mogelijkheden, is bijna alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Buitenkozijnen in hout, aluminium of kunststof. Uiteraard in diverse kleuren en profielafmetingen.
  • Kozijnen uitgevoerd als harmonicadeuren, schuifpuien, openslaande deuren, draaikiepramen, etc.
  • HR++-glas of HR+++ triple glas.
  • Afwerking in de vorm van kastenwanden, gietvloeren, binnendeuren, stukwerk, sauswerk, tegelwerk etc.
  • Installatiewerk waaronder WTW, warmtepompen, zonnepanelen, domotica of vloerverwarming.
  • Maar ook speciale verzoeken zoals liften of zwembaden behoren tot de mogelijkheden.

Maar behalve deze vormen van verbouwen, is het ook mogelijk om uw woning levensloopbestendig te maken. In dit geval brengen wij voorzieningen aan die het voor u mogelijk maken de woning goed te kunnen gebruiken zodra u minder goed ter been bent geraakt of om een andere reden goede toegankelijkheid benodigd is.

In goede handen

Het kiezen van een aannemer voor uw verbouwing doet u niet alleen op prijs, u wilt er tenslotte zeker van zijn dat het in goede handen is. Het is tenslotte nogal een investering en hangt veel van af. Klik daarom op de onderstaande knop om meer over ons te weten én bekijk de greep uit onze projecten om een beeld van ons te vormen.

Onze projecten

De greep uit onze projecten, toont u een breed scala. Wij laten u hierin niet alleen het endresultaat zien, maar van begin tot eind. Interessant voor u om te zien hoe een verbouwing verloopt. Wellicht doet u zelfs bij het bekijken van deze projecten inspiratie op. De fotoseries laten zien waar wij toe in staat zijn om te realiseren.

Het verbouwen van een woning of bedrijfspand combineren onze klanten vaak met een uitbreiding hiervan, zoals een aanbouw of dakkapel. Op onze andere pagina’s laten wij u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen indien meer dan het verbouwen van uw woning gewenst is.

Een greep uit onze verbouwingen

Verbouw

Verbouwing woning

WhatsApp Image at .. ()

Aanbouw / Verbouw

Serre + verbouwing

Project

Aanbouw / Verbouw

Verbouwing woning

Project

Verduurzaam uw woning!

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Project

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons dan via dit formulier weten of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 182 - 23 26 56

info@hmonster.nl

Naam(Vereist)