Nieuwbouw

Nieuwbouw

Elke woning of pand dat wij bouwen is, net als dat van u, maatwerk. Bij ons vindt u geen standaard werk. Omdat het maatwerk betreft, werken wij met onze eigen vaklieden in een vaste ploeg om de kwaliteit en de aandacht aan uw project op hoog niveau te houden.

In goede handen

Het kiezen van een aannemer voor een project van deze omvang doet u niet alleen op prijs, u wilt er zeker van zijn dat het in goede handen is. Het is tenslotte nogal een investering en hangt veel van af.
Een eigen huis of pand bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer, wij doen het met regelmaat. Wij nemen u dan ook stap voor stap mee in het proces en adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing.

Alles onder 1 dak

Van ontwerp en vergunningsaanvraag, constructieberekening t/m het regelen van de huisaansluiting, realisatie van het project én onderhoud hiervan, alles kan bij ons worden ongebracht.

Vele mogelijkheden

Door ons maatwerk en brede scala aan mogelijkheden, is bijna alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Kozijnen in hout, aluminium of kunststof. Uiteraard in diverse kleuren en profielafmetingen.
  • Kozijnen uitgevoerd als harmonicadeuren, schuifpuien, openslaande deuren, draaikiepramen, etc.
  • HR++-glas of HR+++ triple glas.
  • Gevels vervaardigd in metselwerk, stukwerk, keim-(schilder)werk of gevelbeplating.
  • Daken zoals pannendaken, groene daken, felsdaken of rietendaken.
  • Afwerking in de vorm van kastenwanden, gietvloeren, binnendeuren, stukwerk, sauswerk, schilderwerk, tegelwerk etc.
  • Installatiewerk waaronder WTW, warmtepompen, zonnepanelen, domotica of vloerverwarming.
  • Maar ook speciale verzoeken zoals liften of zwembaden behoren tot de mogelijkheden.

Ook qua bouwstijl van de woning is ‘de keuze reuze’. Villabouw, 2-onder-1-kap, landelijk, modern, landhuis, herenhuis, noem maar op.

Onze projecten

Bekijk een greep uit onze projecten, hierin treft u een breed scala. Wij laten u hierin niet alleen het endresultaat zien, maar van begin tot eind. Interessant voor u om te zien hoe de bouw verloopt. Wellicht doet u bij het bekijken van deze projecten inspiratie op. De fotoseries laten zien waar wij toe in staat zijn om te realiseren.

Een greep uit onze nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw

Woning met rieten kap

Project

Nieuwbouw

Woning met rieten kap

Project

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoning

Project

Verduurzaam uw woning!

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Project

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons dan via dit formulier weten of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 182 - 23 26 56

info@hmonster.nl

Naam(Vereist)