Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een aannemer met vakmanschap, eigen werknemers, maatwerk én kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons Team

Ons bedrijf is door de huidige eigenaar, Henk Monster, in 2011 opgericht. In de daaropvolgende jaren zijn wij van 1 werknemer naar 12 gegroeid én beschikken wij over een vast team onderaannemers bestaande uit installateurs, stukadoors, schilders, dakdekkers en stratenmakers maar ook constructeurs en tekenaars. Ondanks deze onderaannemers, zijn het nog altijd onze eigen vaklieden die het overgrote deel van de werkzaamheden op zich nemen. Ook eigenaar Henk Monster is dagelijks op de werkvloer te vinden.

Kennis en kunde

Met ons team is het mogelijk om een project volledig aan ons uit te besteden. Van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie tot ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen en verduurzaming. Voor alle uiteenlopende projecten kunt u bij ons terecht. Voor u is er dan geen coördinatie meer nodig, loopt u niet het risico dat bij gebreken onduidelijk is wie daarvoor verantwoordelijk is, vindt afstemming met slechts één persoon plaats én kent ook voor u het project een mooi traject met een eindresultaat waar u nog jaren van zult genieten.

Daarnaast houden wij de ontwikkelingen met betrekking tot het energiezuinig wonen nauwlettend in de gaten. Energetisch renoveren, nul-op-de-meter-woning en duurzaam bouwen zijn begrippen waar wij regelmatig mee te maken hebben.

Vakmanschap, precisie en het juiste gevoel voor mensen zit in de nerven van ons bedrijf. En dat kunt u merken! Iedere verbouwing, renovatie of onderhoudswerk heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Dat vereist een goed luisterend oor voor uw wensen en eisen van ons. Daarbij mag een scherpe blik voor de technische en bouwkundige mogelijkheden op uw locatie niet ontbreken.

Veel aandacht voor het voortraject

Niet alleen op het gebied van uitvoering beschikken wij over vaklieden. Ook bij ons op kantoor weet men ons vak te verstaan. In het offertestadium én tijdens de voorbereidingsfase besteden wij veel tijd aan het project. Aandachtspunten waar u veel waarde aan hecht, gekozen uitgangspunten, gemaakte afspraken, etc. Wij vinden dat deze in het voortraject besproken onderdelen ook in de uitvoering én in het eindresultaat tot uiting moeten komen. Het borgen hiervan doen wij door een gespecificeerde offerte én, afhankelijk van de grootte van het project, door het visualiseren van de opdracht. Verliezen in overdracht vanuit het voortraject naar de uitvoering weten wij hierdoor tot een minimum te beperken.

No-nonsense

Wij kenmerken ons als no-nonsense en een rasechte aannemer die haar vak verstaat. Geen fotografen die mooie afbeeldingen maken of een marketingafdeling om u te verleiden. Bij ons is ‘What you see is what you get!’.
Doordat wij een regionale bouwer zijn, verkrijgen wij de meeste van onze opdrachten door mond-op-mond reclame. Het leveren van goed werk is daarom voor ons een must!

Contact

Zodra u contact met ons hebt opgenomen, zullen wij zo snel mogelijk een afspraak plannen om persoonlijk kennis te maken, alle wensen door te spreken én van gedachten te wisselen. Dit zullen wij bij u op locatie doen maar ook bent u van harte welkom bij ons kantoor en werkplaats.

Wij kijken er al naar uit om voor u aan de slag te gaan!

Verduurzaam uw woning!

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Project

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons dan via dit formulier weten of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 182 - 23 26 56

info@hmonster.nl

Naam(Vereist)