Aanbouw

Aanbouw

Vindt u uw huis of bedrijfspand te klein? Met een aanbouw creëert u extra vierkante meters en een woon- of werkomgeving die helemaal bij u past.

Vele mogelijkheden

Tijdens de werkzaaamheden kan het zijn dat u in de woning wenst te blijven. Wij verzorgen dan een aanpak die hierop aanluit. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van voorzieningen zoals een stofschot.

Door ons maatwerk en brede scala aan mogelijkheden, is bijna alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Serre
  • Garage
  • Carport
  • Gastenverblijf

Alles onder 1 dak

Van het storten van beton tot en met het aanbrengen van installaties. U kunt voor al uw wensen bij ons terecht.

In goede handen

Het kiezen van een aannemer voor uw uitbreiding doet u niet alleen op prijs, u wilt er tenslotte zeker van zijn dat het in goede handen is. Het is tenslotte nogal een investering en hangt veel van af. Klik daarom op de onderstaande knop om meer over ons te weten én bekijk de greep uit onze projecten om een beeld van ons te vormen.

Onze projecten

De greep uit onze projecten, toont u een breed scala. Wij laten u hierin niet alleen het endresultaat zien, maar van begin tot eind. Interessant voor u om te zien hoe de uitbreiding van een woning verloopt. Wellicht doet u zelfs bij het bekijken van deze projecten inspiratie op. De fotoseries laten zien waar wij toe in staat zijn om te realiseren.

Het uitbreiden van een woning of bedrijfspand combineren onze klanten vaak met het verbouwen hiervan, zoals het volledig stucen en/of schilderen óf vervangen van kozijnen. Op onze andere pagina’s laten wij u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen indien meer dan het uitbouwen van uw woning gewenst is.

Een greep uit onze aanbouwen

Aanbouw / Renovatie & onderhoud / Verduurzaming

Renovatie + uitbreiding

n

Aanbouw

Aanbouw

n

Aanbouw

Aanbouw

Project

Verduurzaam uw woning!

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Project

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons dan via dit formulier weten of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 182 - 23 26 56

info@hmonster.nl

Naam(Vereist)