Renovatie

Renovatie

Niet alleen met nieuwbouw zijn wij bekend, het werken aan bestaande bouw vormt het overgrote deel van onze werkzaamheden. Aanbouw, verbouw, opbouw maar vooral ook het renoveren. Wilt u uw woning of bedrijfspand dus renoveren? Wij helpen u daar graag bij!

Zeker bij een grootschalige renovatie van een verouderd pand is het belangrijk om van grof naar fijn te werken. Wij controleren eerst het dak, de gevel en de fundering, deze repareren wij waar nodig. Zo weet u zeker dat de basis voor de verdere verbeteringen goed is. Houd er rekening mee dat bij renovatie van panden van voor 1993 een asbestinventarisatie tegenwoordig verplicht is.

Het renoveren kunnen wij door het gehele pand te strippen en opnieuw in te vullen, maar ook door ons te beperken tot een bepaald bouwdeel. Enkele voorbeelden van te renoveren bouwdelen zijn:

  • BG-vloer
  • Dak
  • Gevel
  • Kozijnen
  • Schilderwerk
  • Verwijderen van asbest

Maatwerk

Oude panden, zeker van rond de eeuwwisseling, hebben vaak handgemaakte details die belangrijk zijn voor de uitstraling. Wij kunnen deze details restaureren of namaken, zodat de authentieke stijl behouden blijft.

Meer dan alleen renoveren

Als u uw huis of bedrijfspand laat renoveren, dan is dat een goed moment om ook na te denken over energiebesparing. Zo kunnen wij de renovatie van het dak, de vloer of de gevel combineren met het aanbrengen van isolatie. Met goede dakisolatie bespaart u bijvoorbeeld zo’n 30% op uw energierekening. Met die besparing kunt u (een deel van) de verbouwing terugverdienen. Bovendien maakt het uw pand prettiger om in te wonen of te werken.

In goede handen

Het kiezen van een aannemer voor uw uitbreiding doet u niet alleen op prijs, u wilt er tenslotte zeker van zijn dat het in goede handen is. Het is tenslotte nogal een investering en hangt veel van af. Klik daarom op de onderstaande knop om meer over ons te weten én bekijk de greep uit onze projecten om een beeld van ons te vormen.

Alles onder 1 dak

Van het storten van beton tot en met het aanbrengen van installaties. U kunt voor al uw wensen bij ons terecht.

Een greep uit onze renovatieprojecten

Renovatie & onderhoud

Renovatie + verduurzaming

WhatsApp Image at ..

Aanbouw / Renovatie & onderhoud / Verduurzaming

Renovatie + uitbreiding

n

Renovatie & onderhoud / Verduurzaming

Renovatie

n

Verduurzaam uw woning!

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Project

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons dan via dit formulier weten of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 182 - 23 26 56

info@hmonster.nl

Naam(Vereist)