Dakkapel & dakopbouw

Dakkapel & dakopbouw

Het uitbreiden van uw woning met een dakkapel of dakopbouw is gemakkelijk en snel te realiseren. Een dakkapel kunnen wij zelfs in slechts 1 dag plaatsen! U heeft vrijwel geen overlast én u kan al snel van uw grotere woning genieten.

Alhoewel het plaatsen van een dakopbouw meer tijd dan een dakkapel in beslag neemt, weten wij deze tijd aanzienlijk te beperken door de elementen al zoveel mogelijk vooraf in onze prefabricagehal te maken. Ook bij de bouw van een dakopbouw ondervindt u weinig overlast, met name door de voorzieningen die wij treffen zoals een stofschot of tijdelijke waterdichting (voor zover nodig).

Met of zonder vergunning, wij kunnen voor u controleren of er een vergunning benodigd is én kunnen deze voor u aanvragen. Hetzelfde geldt voor tekenwerk en eventuele constructieberekeningen.

Vele mogelijkheden

Naast de welbekende dakkapel en dakopbouw, kunnen wij uw woning ook uitbreiden met bijvoordeeld een:

  • Nokverhoging (verlegde nok)
  • Dakserre

Daarnaast is het mogelijk om een bestaande dakopbouw/dakkapel te verbreden en eventueel te vernieuwen.

Alles wat wij maken, is maatwerk en maken wij in eigen beheer. Niet alleen het maken, maar ook het plaatsen en eventueel afwerken aan de binnenzijde wordt door onze eigen vaklieden verricht.

Door ons maatwerk bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Met of zonder overstek
  • Verschillende soorten (onderhoudsarme) gevelafwerking waaronder Keralith of zink
  • Kozijnen in kunststof, hout of aluminium
  • Sierlijsten, zinken kraal
  • Verlichting in het overstek
  • Zonwering
  • Etc.

Wij nemen daarom graag met u uw wensen door.

Het houdt bij ons niet op bij het alleen plaatsen, ook de binnenafwerking kunnen wij voor u verzorgen. Timmerwerk, sukwerk, sauswerk maar ook installatiewerk.

Wilt u gemakkelijk uw wensen aan ons kenbaar maken? Maak dan gebruik van ons ‘dakkapellenformulier’.

In goede handen

Het kiezen van een aannemer voor uw uitbreiding doet u niet alleen op prijs, u wilt er tenslotte zeker van zijn dat het in goede handen is. Het is tenslotte nogal een investering en hangt veel van af. Klik daarom op de onderstaande knop om meer over ons te weten én bekijk de greep uit onze projecten om een beeld van ons te vormen.

Onze projecten

De greep uit onze projecten, toont u een breed scala. Wij laten u hierin niet alleen het endresultaat zien, maar van begin tot eind. Interessant voor u om te zien hoe een uitbreiding verloopt. Wellicht doet u zelfs bij het bekijken van deze projecten inspiratie op. De fotoseries laten zien waar wij toe in staat zijn om te realiseren.

Een greep uit onze dakkapellen en dakopbouwen

Dakkapel & dakopbouw

Dakkapel antraciet

Project

Dakkapel & dakopbouw

Dakkapel

Project

Dakkapel & dakopbouw

Dakkapel

Project

Verduurzaam uw woning!

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Project

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons dan via dit formulier weten of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 182 - 23 26 56

info@hmonster.nl

Naam(Vereist)