Onderhoud

Onderhoud

Goed onderhoud is een must voor een lange levensduur van uw huis of bedrijfspand. Door uw pand regelmatig te (laten) controleren op noodzakelijk onderhoud, bespaart u onnodig hoge reparatiekosten en blijft uw pand lang in goede staat. Er komt echter een tijd, meestal na zo’n 30 tot 50 jaar, dat uw pand aan een grootscheepse renovatie toe is, omdat het simpelweg niet meer aan de moderne eisen voldoet. Wij kunnen u bij zowel onderhoud als renovatie helpen.

Sommige delen van uw huis of bedrijfspand hebben regelmatig onderhoud nodig. Denk aan:

  • Het schilderwerk van houten kozijnen en deuren
  • Onderhouden en/of vervangen van installaties of onderdelen hiervan
  • Een plat (bitumen) dak
  • Verwijderen van asbest

Andere delen, zoals een pannendak of gemetselde muren, zijn minder onderhoudsgevoelig. Toch is het verstandig om ook deze regelmatig te controleren op bijvoorbeeld lekkage of vochtdoorslag, om schade aan de constructie te voorkomen.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw onderhoud. Als er iets anders loopt dan verwacht, dan overleggen wij direct met u. Wij weten dat het belangrijk voor u is om te weten waar u aan toe bent. Bovendien doen wij er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

In goede handen

Het kiezen van een aannemer voor uw onderhoud doet u niet alleen op prijs, u wilt er tenslotte zeker van zijn dat het in goede handen is. Klik daarom op de onderstaande knop om meer over ons te weten.

Alles onder 1 dak

Van het storten van beton tot en met het aanbrengen van installaties. U kunt voor al uw wensen bij ons terecht.

Verduurzaam uw woning!

Energie besparen is relatief eenvoudig. Met kleine ingrepen of verbouwingen verbetert u het energieverbruik van uw huis of bedrijfspand al flink. En dat is zeker de moeite waard, want daarmee helpt u het milieu én uw portemonnee! Daarnaast verhoogt u het comfort en de waarde van uw pand, zeker nu een energielabel verplicht is bij verkoop of verhuur.

Project

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons dan via dit formulier weten of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 182 - 23 26 56

info@hmonster.nl

Naam(Vereist)