Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Verbouw & Renovatie

Wilt u een dakkapel laten plaatsen, een uitbouw laten realiseren voor uw nieuwe keuken, een extra slaapkamer bovenop uw garage laten bouwen of uw kantoorpand laten herinrichten? Voor al uw kleinere, maar ook grotere verbouwingen, bent u bij Aannemingsbedrijf H. Monster BV aan het juiste adres. Met ons team van betrouwbare vakspecialisten gaan we voor u aan het werk. Heeft u vragen of opmerkingen tijdens de verbouwing of renovatie? H. Monster is te allen tijde uw aanspreekpunt.

Maar ook wanneer u uw bestaande woning of bedrijfspand wilt laten renoveren kunt u bij ons terecht. Aangezien u, als eigenaar van de woning of het pand, als geen ander weet wat de karakteristieke eigenschappen en elementen zijn, is de communicatie en samenwerking enorm belangrijk. Bij een renovatieproject worden oude constructies vernieuwd of hersteld in oude glorie met materialen en technieken van nu. We zorgen er daarbij direct voor dat het pand weer aan alle veiligheidseisen en moderne levenstandaarden voldoet. Zodoende kunt u er weer jaren tegen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw plannen eens door te spreken. Zodoende kunnen wij u een passende offerte aanbieden. Heeft u ‘gewoon’ een vraag of wilt u meer informatie, dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar. Wilt u een impressie van een aantal renovatieprojecten? Neem eens een kijkje onder onze referenties.

verbouw.jpg