Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Nieuwbouw

Als aannemingsbedrijf realiseren wij ook kleinschalige nieuwbouw projecten. Dus heeft u plannen voor een nieuw kantoor of huis? Dan kunt u dit bij ons, de specialist met hart voor bouw en oog voor detail en kwaliteit, uitbesteden.

Elk nieuwbouwproject is verschillend. Dit is onder andere afhankelijk van uw wensen, eisen en locatie waar dit project gerealiseerd dient te worden. Wij denken graag mee om zodoende tot de best passende oplossing te komen. De oplossing die voldoet aan uw wensen en eisen, de (bouw)technische voorwaarden en de meest duurzame en energiezuinige voorwaarden.

Samen met onze vaste partners brengen wij uw nieuwbouwproject tot een prachtig resultaat dat uw verwachten zal overtreffen. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en oplossingen, laten we u graag een aantal voorbeelden zien. Onder onze referenties vindt u het onderdeel ‘Nieuwbouw’. Selecteer een van de referentieprojecten om meer informatie te krijgen. Heeft u na het bekijken van onze referentieprojecten nog vragen? Neem dan contact met ons op.

nieuwbouwjpg.jpg