Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Ramen, deuren, kozijnen en dakkapellen

Heeft u een donkere zolder en zou u wel wat meer daglicht en / of ruimte willen hebben? Of wilt u de bestaande kozijnen in uw woning vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas? Bij Aannemingsbedrijf H. Monster BV kunt u voor al deze uiteenlopende klussen terecht.

Ramen

Een extra (dak)raam zorgt voor meer daglicht in uw huis. Daarnaast kan het bijdragen aan een betere ventilatie, zonder dat u hierdoor meer energie gaat verbruiken. De aanwezige ventilatieroosters (of dauerluftung) zorgen voor voldoende ventilatie in de ruimte. Daarnaast kunt u met een draai- of kantelraam uw ruimte voldoende luchten. Dit zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Deuren

Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe deur voor uw woning, bent u bij H. Monster aan het juiste adres. Of het nu gaat om een voordeur, terrasdeur, binnendeur, sectionaaldeur of brandwerende deur. We leveren ze niet alleen, maar plaatsen en hangen hem natuurlijk ook vakkundig voor u af.

Kozijnen

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig monteren van kozijnen. Of het nu gaat om houten, aluminium of kunststof kozijnen. We bespreken graag met u de mogelijkheden en plaatsen de kozijnen vervolgens volgens de huidige normen. Zodoende voldoen ze aan de eisen van het bouwbesluit en het politiekeurmerk.

Dakkapellen

Op elk dak en bij elk huis kunnen wij een dakkapel op maat maken. Een deel van deze dakkapel maken wij in onze werkplaats. Het overige deel maken we ter plaatse bij u op uw dak. Met behulp van een dakkapel kunt u de woonruimte van bijvoorbeeld uw zolder vergroten. Zo kunt u van uw kleine zolder toch een mooie slaapkamer maken of een speelparadijs voor de kinderen.

Heeft u interesse in een van deze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat uw woning weer voldoet aan uw wensen en eisen.