Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Aannemingsbedrijf H. Monster BV uit Moerkapelle

Bent u op zoek naar een maatoplossing voor uw bouwproject? Dan bent u bij Aannemingsbedrijf H. Monster BV uit Waddinxveen aan het juiste adres. Van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie tot ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen en beveiliging. Voor alle uiteenlopende projecten kunt u bij ons terecht. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen met betrekking tot het energiezuinig wonen nauwlettend in de gaten. Energetisch renoveren, nul-op-de-meter-woning en duurzaam bouwen zijn begrippen waar wij regelmatig mee te maken hebben.

Daarnaast zit het vakmanschap, de precisie en het juiste gevoel voor mensen in de nerven van ons bedrijf. En dat kunt u merken! Iedere verbouwing, renovatie of onderhoudswerk heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Dat vereist een goed oor voor uw wensen en eisen van ons. Daarbij mag een scherpe blik voor de technische en bouwkundige mogelijkheden op uw locatie niet ontbreken.

Natuurlijk denken wij graag met u mee en geven we een helder en duidelijk advies over de planning, kosten en kwaliteit. Zodoende weet u waar u aan toe bent, zowel prijstechnisch als qua ontwerp en uitvoering.

Ons vaste team onderaannemers bestaat uit installateurs, stukadoors, dakdekkers en bestraters. Hierdoor kunt u het volledige werk aan ons uitbesteden zonder dat u te maken krijgt met meerdere contactpersonen. Bij Aannemingsbedrijf H. Monster BV heeft u slechts één contactpersoon, met korte en duidelijke communicatielijnen als resultaat. Daarbij is veilig en gezond werken een voorwaarde voor het leveren van kwaliteit. We zijn niet voor niets VCA-gecertificeerd, hét keurmerk voor bedrijfsveilig werken.

Heeft u verbouwplannen? Neem dan contact met ons op zodat wij persoonlijk kennis met u kunnen maken en uw (ver)bouwplannen kunnen bespreken. Wij doen dit voor zowel particulieren als bedrijven in Waddinxveen en omstreken. Ons werkgebied ligt van Rotterdam tot Alphen aan de Rijn en van Zoetermeer tot Gouda.