Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Dakkapellen van topkwaliteit

Droomt u langere tijd van een op maat gemaakte dakkapel, volledig naar eigen wens en smaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken namelijk alle dakkapellen op maat en volgens uw wensen. Wij hebben voor elk dak en bij elk huis een passende dakkapel oplossing voor u.

In onze eigen werkplaats fabriceren wij uw dakkapel, geheel in eigen beheer, uit hout of kunststof met een hoogglans look. Standaard zijn de dakkapellen al van alle gemakken voorzien en zeer compleet. Maar ook speciale wensen of eisen kunnen op onze dakkapellen toegepast worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de kleur, uitvoering, isolatie en afwerking aan de binnenzijde.

De dakkapellen zijn standaard leverbaar in de modellen: modern, tijdloos en klassiek. Natuurlijk kunnen bijpassende boeidelen geleverd worden en zijn onze dakkapellen geheel onderhoudsarm. Tevens leveren wij onze dakkapellen met standaard 10 jaar garantie!

Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak! Met onze mobiele showroom komen wij bij u graag op afspraak laten zien wat de mogelijkheden zijn. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het plaatsen van een schitterende dakkapel op uw dak.