Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Prefab Schuur of Chalet

Bent u opzoek naar een zomerverblijf, opberg ruimte of gastenverblijf? Aannemingsbedrijf H. Monster biedt u hier de passende oplossing. Wij leveren prefab schuren met hoogwaardige top kwaliteit. Zowel maatwerk als standaard afmetingen zijn mogelijk.

De prefab schuren worden bij ons in de werkplaats geheel in eigen beheer met liefde en passie gefabriceerd.

Hoogwaardige kwaliteit

De totale wand opbouw van de schuren is maar liefst 125mm dik en is voorzien van 90mm vlas isolatie. Ook de kozijnen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden bij ons alleen maar geleverd in meranti hardhout. Dit geld ook voor de draaiende delen zoals de deuren en de ramen.

Isolatiewaarde

Standaard voorzien wij de ramen van hr++ glas met een u waarde van 1,1. Dit wil zeggen dat de schuren zijn voorzien van een zeer hoge isolatie waarde met een rc waarde van 3,5. Ook de beton vloer en fundering is van hoogwaardige kwaliteit en is geheel voorzien van isolatie aan de onderzijde.

Elektra monteren wij geheel naar uw wensen, het word immers kant en klaar aangeleverd. Ook de wand afwerking ( zie foto ) is geheel wit afgewerkt.

Plaatsing binnen 1 dag

De schuur word in 1 dag geplaatst, dat wil zeggen dat u hier minimale tot geen overlast aan ondervind. Wij leveren de schuur standaard met 80mm dak isolatie en met afwerking dakpan platen. Ook bestaat de mogelijkheid om dakpannen toe te passen. Hierdoor kunt u zelf in het gehele totaal plaatje uw dromen tot werkelijkheid brengen. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze werkplaats en ons prefab systeem te komen bekijken.

Referentie Coevorden

Dit chalet is voorzien van een royaal buitenverblijf, een zolder met vlisotrap en een doorvoerpijp voor de buitenkachel.

Referentie Culemborg

Deze schuur staat op een geisoleerde betonnen vloer met aansluitingen voor sanitair (afvoer, koud en warm water). Specificatie van de getoonde schuur:

  • Afmetingen: 3100 breedt, 4800 lengte, 3000 hoogte mm.
  • Aantal deuren: 2x openslaand voorzien van grondverf en politie keurmerk beslag.
  • Aantal ramen: 1x met ventilatie rooster in de gewenste ral kleur.
  • Isolatie waarde: rc 3,5.
  • Dak afwerking: 80mm isolatie met dakpan plaat.
  • Elektra: 4x dubbele stopcontacten, 2x schakelaar voor binnen en buiten verlichting.
  • Goten: zink.
  • Glas: dubbel glas hr++ met een u waarde van 1.1.

Daar onze schuur compleet in eigen beheer gemaakt word is elke afmeting, dak wens of raam partij en kleur geheel naar uw wens te fabriceren.

Voor een exacte prijs opgaaf graag contact met ons op te nemen. Informatie aanvragen is natuurlijk altijd vrijblijvend! Dus wilt u iets weten bel of mail ons dan.