Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Nieuw bij Aannemingsbedrijf H. Monster BV - Prefab Schuur

Bent u op zoek naar een zomerverblijf, extra opbergruimte of een gastenverblijf? Sinds kort kunnen wij van Aannemingsbedrijf H. Monster BV u een passende oplossing bieden. Wij hebben onlangs de Prefab schuren, van hoogwaardige kwaliteit, aan ons assortiment toegevoegd. Deze schuren zijn zowel in standaard afmetingen als maatwerk verkrijgbaar.

De prefab schuren worden in onze eigen werkplaats, geheel in eigen beheer, met volledige passie en overgave gefabriceerd. De totale wandopbouw van de schuren is 125 millimeter dik en is voorzien van 90 millimeter vlas isolatie. Daarnaast zijn de kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. Deze kunnen in verschillende uitvoeringen en elke gewenste kleur geleverd worden, in hardhout of kunststof. Ditzelfde geldt voor de draaiende delen zoals ramen en deuren.

Standaard worden de ramen voorzien van HR++, met een isolatiewaarde van 1,1. Hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie. Om u een beeld te geven: Dubbelglas heeft een isolatiewaarde van +/- 3,0. Door onder andere de hoge isolatiewaarde van de beglazing, de degelijke wandisolatie en de vloerisolatie zijn onze prefab schuren voorzien van een zeer hoge isolatiewaarde met een RC van 3,5.

De betonvloer en fundering zijn van hoogwaardige kwaliteit en is daarnaast geheel voorzien van isolatie aan de onderzijde. Elektra monteren wij geheel naar uw wensen af, de prefab schuren worden immers kant-en-klaar opgeleverd. De schuur is instap-klaar. De wanden zijn netjes wit afgewerkt, het dak is voorzien van 80 millimeter isolatie voorzien van dakpan platen. De mogelijkheid bestaat om direct dakpannen toe te passen. Zodoende kunt u zelf bepalen hoe de prefab schuur in detail uit komt te zien en kunt u uw dromen in vervulling laten gaan.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze werkplaats om ons prefab systeem eens te komen bekijken. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem even contact met ons op of loop eens bij ons binnen.

Kortom: Er is voor iedereen een fraaie prefab schuur te bouwen!