Aannemingsbedrijf H. Monster BV
Henegouwernesse 5
2741 LJ Waddinxveen
Homepage:www.hmonster.nl
Telefoon:+31 (0) 182 - 23 26 56

Aangepast wonen

Wij bieden u graag de helpende hand als u vanwege een beperking, handicap of uw leeftijd speciale hulpmiddelen en/of aanpassingen aan uw woning nodig heeft. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de verschillende technische- en omgevingsaspecten. We gaan op zoek naar de beste en meest duurzame manier van uitvoering.

Aannemingsbedrijf H. Monster BV heeft in de loop der tijd veel ervaring opgedaan met aangepast wonen. Bij een gelijkvloerse bouw dient bijvoorbeeld rekening gehouden te worden met een praktische en logische indeling van de woning. Verder moet de woning natuurlijk toegankelijk zijn voor minder validen en senioren met hulpmiddelen. Bent u benieuwd of u recht heeft op subsidies? Wij zoeken dit graag voor u uit en kunnen u hierover adviseren en informeren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op d.m.v. het contactformulier op deze site of neem telefonisch contact met ons op.